Post by pregobherpobe on Feb 20, 2022 15:49:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Ez a játék érdekes és kellemes játék, de nem tudom miért, ez az mlbb gamw valamikor elkezdett lemaradni a készülékemben... nem tudom mi lehet a probléma, milyen a játék, vagy a különbség... Megpróbáltam eltávolítani és újratöltés, de ugyanaz a késés, mint korábban... De biztos vagyok benne, hogy nem azért, mert ha a hálózatok ezt megtudják.. ezért kérlek, nézd meg az mlbb-t.. ez a késés szívat.
Planet Craft: Mine Block Craft Seikkailu sipl
A frissítés óta nem tőlti be a játékot. Ha újra rakom akkor 95% nem tőlt tovább.
League of legends másolat
A felület azokra a korai 2000-es évek weboldalaira emlékeztet, ahol mindenhol felugró ablakok ezrei nyílnak meg, rengeteg haszontalan zsákmányt dobnak rád minden irányból, és megpróbálják azt éreztetni veled, hogy keresel valamit, pedig valójában mindennek meg kell lennie. nagy mennyiségben gyűjtötték össze, hogy bármi változást okozzanak. A játék mai népszerűsége miatt valóban át kellene dolgozniuk a felhasználói felületüket, hogy simábbak legyenek, és megszüntessék a túlzott "gacha-féleséget".
Hogy lehet az, hogy tízből-négy meccsbe kapok értelmes csapattársakat? 10. percben már 2 társam van 0/10/0-ában, szinte semmi büntetést nem kapnak. Egyszerűen nem lehet előre haladni... Egy hét alatt ki jutottam epicbe, azóta csak barmokat ad be mellém... Zsinorban 6 ranked játékban kaptam ilyeneket...
Jó
pls gimmi a szablya szamiráj bőrt adok sok maney psl gyorsan
A jutalmak jók, de a játékmenet javításra szorul. Sok hős van, akit Lancelothoz hasonlóan idegesíteni kell. Túl erős a sebzése, és még a játék elején is egyszemélyes hadsereg lehet, ami annyira igazságtalan. A favoritizmus túl sok. Tank túl gyenge, amikor nekik kellene vezetniük a csapatot.
Hé srácok, a fiókomat feltörték, kérlek segítsetek, sok pénzt költöttem ebben a játékban. A hacker megváltoztatta a nevemet, zászlómat és elköltötte a harci pontjaimat. SEGÍTSÉG, kérem, ez a te hibád. Ha segít, 5 csillagot adok. Kösz
Fos játék
Frissítés után én se tudok játszani a logó után nekem is elsötétül a kép.
Kicsit megszállott vagyok ennek a játéknak. Élvezem a szerepemet a meccs alatt. De szívás, hogy a környezet túl mérgező, mint komolyan, olyan erőszakos, és meg kell állítani. Megöli a szórakozást. A tisztességtelen párkeresés is a probléma, csak nincs értelme. Elég képesnek kell lennie ahhoz, hogy dolgozzon rajta. És milyen kegyetlen, hogy te, Moonton, minden szezonban lerontod a játékos szintjét, ha tudod, hogy rohadt nehéz trófeákat tolni ilyen körülmények között, amiket fentebb említettem. Javítsd meg! :3
Kedves Moonton, 5 csillagot adok neked, mert a játékod teljesen fantasztikus volt. Okostelefonon is lejátszható volt minden további probléma nélkül. Megmentett a magányomtól. Az M3-ról pedig az M3 hősbőrét kellene odaadni a bajnoki vágyaknak. Tudom, hogy az értékelésed lassan csökken. És egészen biztos vagyok benne, hogy ha azt adják az M3 hősének, amit akarnak, akkor ismét emelkedni fog a nézettsége. Köszönöm ❤️
Folyamatosan kidobál hiába jó a net naprol napra rosszabb ez a játék
Imádom ezt a játékot, de van kivétel. Kértem a fejlesztőket, hogy segítsenek visszaállítani a fiókomat, de még mindig nem válaszoltak. Több értesítést és e-mailt küldtem, és azóta sem hallottam tőlük egy kukkot sem. Azt hiszem, amit ezzel akarok mondani, azt szeretném, ha a fejlesztők valóban komolyan vennék az emberek idejét, különösen akkor, ha több órát töltöttél a számlájukkal, mert tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek meg kell küzdenie. ez.
Elvesztettem az egész Régi Acc-omat van valami mód hogy vissza tudjam szerezni? Sajnos csak a nevét tudom! Amelyik facebook fiokommal be voltam lépve azt irja hogy nincs hozzárendelve! Van valami mód hogy vissza kapjam?!?!?!? Ha vissza kapnám akkor 5 csillag
Az utolsó két frissítés óta folyton újra dobja a töltő képernyőt, de nem tölt be rendesen! Javítsátok!
A játéknak jó grafikája és játékmenete van, de túl sok lefagyást és lemaradást tartalmaz, ami miatt afk. mindennapi pontszámok. Ha a fejlesztők ezt olvassák, kérjük, ne legyünk túl szigorúak azokkal a játékosokkal szemben, akik eleve soha nem akartak afk-ra menni.
A kreditpont 2-szeresét rosszul húzták meg, mert a rendszer azt észlelte, hogy én etetni fogok, miközben a csapatom kilép a teamfigtből. gratulálok a moonton korrekciós rendszerhez pls
Mobile Legends: Bang Bang Екшън cuhb
Aki azt mondja, hogy ez egy befogadó, és összetartó közösség ,az hazudik
A letöltési időt lehetne csökkenteni, 10MB nettel jött kemény 30kB/s-el.
Miert nem lehet megcsinálni azt hogy egybe leszedni az egész játékot? Ennek így semmi értelme hogy utánna ha letöltötted még lekell szedni 2gb-t. Egybe lehessen leszedni az úgy jobb lenne
Moonton/Moderátor/Fejlesztők. Javítsd meg: Először is párkereső vagy. Reach epic 1-em van. Mindig egyedül játszottam a Rank Game-ben. a párkereső problémában mindig a Grandmaster Low emblémával társulok. "Szólót játszottam" és a Face enemy Squad/Trio/Duo ellen. Javítsd ki. A First Moonton párkeresőjét keresed. - Minden játékos csak azért költ pénzt, hogy szórakozzon. Maging Patas Kayo!
Rendben van. Frissítés után is. Bár nem értem hogy a magyarítás miért nem teljes??!!
Mobile Legends: Bang Bang Action zdhr
Mi történik ezzel a játékkal, nem tudom megnyitni a játékot, mert elakadtam a betöltési képernyőn, majd néhány perc múlva megjelenik a wifi kapcsolatról, de tudok játszani a többi online játékommal, de ez nem működik.. mit tehetek.. pls megoldani a problémát köszönöm
A múlt hónapban telepítettem a Mobile Legends Bang Bang alkalmazást. 5 csillagot adtam, mert ez a boldogságom oka. 2 fiókom van, ♐DEVI® és MaC¹²•¹¹. Nem vásárolnék, ha nem tetszik ez a játék. Ebben a játékban rengeteg hős van, szépek a skinek és jók a hangvonalak. Ingyenes hősöket, skineket stb. is kaphatsz. Starlight tagnak lenni szórakoztató, csak egy probléma van, manapság a mobillegendák mérgező játékosokkal rendelkeznek. Mary Antonette Castillo vagyok, Carmen Agusan del Norte-ból, Fülöp-szigetekről.
Régebben nagyon szórakoztató játék volt, de most egyszerűen szívás, túlságosan késik, a párkeresés pedig tényleg szívás!
Imádom ezt. Csak az fps drop dolgot utálom. Kérjük, javítsa ki, de összességében sokkal jobb, mint a többi 5V5-ös játék.
A legutóbbi frissítés óta nem bírom futtatni a játékot
Laggos sar
Ennyi fogyatékost ebba a játékba amennyi van az hihetetlen sokk hecker geci undorito....
Imádom a játékot, de a párkeresés teljesen szörnyű. Mindig jók a játékosok olyan játékosokkal, akik nem tudják, mit csinálnak, ami veszteséget okoz, és ez nagyon bosszantó. Kicsit több mint egy éve van meg a játék, és valójában ez az egyetlen játék, amire pénzt költök, így nem tagadom, hogy egy nagyszerű játék, de a játékmenete borzasztó.
Az egyik legjobb mobiljáték, amivel életemben játszottam. De a frissítés után a betöltési képernyő olyan lassan fut, és még olyan hibákat is kapott, hogy nem tudtam betölteni a játékot, és erőszakkal bezártam. Kérjük, javítsák ki ezeket a Moonton csapatokat🙏🏻. És thx a játékhoz, valóban csodálatos művészetet és munkát végzett itt. A 2. évad óta játszom ezzel a játékkal, és a növekedés elképesztő, ha visszanézünk. Csak így tovább Moonton! 🤗
Mobile Legends: Bang Bang Akčné ksih