Post by pregobherpobe on Feb 20, 2022 15:40:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť hack primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Hra je zaujímavá, ale na určitej úrovni je ťažká
Táto hra je veľmi dobrá, ale jedlá skončia veľmi rýchlo a musíte počkať, ale dávam vám štyri hviezdičky👍
Histoire de Cuisine Grand public bnpi
Milujem varenie, táto hra je veľmi pekná, keď zásoby skončia, trvá 3 hodiny, kým získate 50 zásob, môžeme s ňou hrať iba 5 úrovní, ale milujem túto hru kuchynský príbeh!!
do desiatich úrovní je hra veľmi zaujímavá a náročná, ale potom už nechcem hrať multiplayer. ale to ma nariaďuje. čo už, toto je pekná hra. a jedna z mojich obľúbených hier
Začiatok bol zábavný, ale perfektné jedlá sú tiež ťažké, toto bolo hrozné, budete trpieť pri porážke druhého súťažiaceho
Túto hru som si stiahol pred 30 minútami a nemôžem ju otvoriť. Je to tak frustrujúce.
Hra je dobrá, ale mala by sa pohybovať rýchlo a stroje by sa tiež mali rýchlo variť bez použitia mincí, vylepšite ju, potom z nej bude super skvelá hra, urobte rýchlo, čo som povedal, vylepšite ju
Velmiyyy zaujimava hra...akonáhle sa ju naučíte, naozaj si ju vychutnajte..úprimne som v nej skúsený..budete mať veľa protivníkov, môžete sa s nimi aj porozprávať, čo je naozaj zaujímavé..ale táto hra má jeden problém po toľkých miestach príde čas, keď čoskoro uvidíte príchod, ale nikdy to nepríde, ale napriek tomu dávam tejto hre 5 hviezdičiek, pretože je tu veľa úrovní a miest, takže sa nikdy nebudete nudiť...grafika je tiež dobre..veľmi pekná hra😊
Prinášalo mi to veľa zábavy. Ale zrazu sa to zaseklo na úrovni. Bolo to veľmi smutné a vyvolávalo hnev
Neférová hra. Varil som veľa, ale prehral som toľkokrát v každej úrovni. Predstavte si... musím hrať tisíckrát, aby som zvýšil svoju úroveň. Strašne rád to hrám hlupákom. 👎 Znova a znova.. bola to hra na podvádzanie idiota. Mal som dostať 400❤ za 4 perfektné jedlá, ale je to len 380❤. A stále kontrolujem svoje body (❤) počas hrania a stále to podvádza. Aká idiotská bláznivá hra! Hrať viac ako 2 000 krát iba za jednu úroveň? Som na úrovni 34 Chocoville. Je pre mňa lepšie odinštalovať. Blbá hra!
Posledný Challenger, ktorým je Lina, sa nehrá, neviem, prečo všetky kuchynské veci jednoducho zmiznú a veci sa už neukážu, táto hra je niečo iné
Hra je pomalá.
Je to veľmi zaujímavé Hra sa mi veľmi páči
Hra je skvelá, ale hneď ako som sa dostal do chocoville všetko šlo👇👇👇
táto hra je tak vzrušujúca a návyková. nevydržím bez toho ani deň. Milujem aj zásoby potravín. toľko úloh a výziev na splnenie. ďakujem za vytvorenie tejto úžasnej hry.
Je to fantastická hra. Veľmi sa mi to páčilo😍😍😘😙😚Pohybuje sa trochu pomaly............ ale fajn je to pekné a dobré a pre mňa je to TP hra.....
Milujem túto hru, pretože je veľmi ťažká a tiež veľmi zaujímavá... je to najlepšia hra v porovnaní so všetkými hrami na varenie... je to veľmi dobrodružné a nie je to ako iné dievčenské hry a túto hru nemôžu hrať deti, pretože toto je niekedy príliš ťažké, niekedy je to ťažké hrať aj pre dospelých.........nakoniec chcem povedať, že ..je to perfektná hra
Je to dobrá hra, ale po vyčerpaní zásob musíte počkať 4 hodiny. Ale celkovo je to dobrá hra.
bola to zábava na prvých 50 minút, čo som hral, potom sa zásoby minuli, teraz nemôžem hrať. nie je to cool, opravte to, prosím, malo by sa to kúpiť za mince alebo niečo také.
Inštalácia tejto aplikácie nie je nič iné ako strata času. Táto aplikácia sa po inštalácii ani neotvorí. Priatelia, odporúčam vám nainštalovať si akúkoľvek inú aplikáciu. Táto aplikácia si nezaslúži ani jednu hviezdičku
Bola to skvelá hra. ale na pasto plaza to bola visiaca hra. Zdá sa mi veľa problémov. prosím opravte to
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Casual fjf
Bola to vynikajúca hra na svete, bolo možné hrať tak úžasné úrovne a boli tu niektorí ľudia ako názor a čas hrania hry, ako boj, takže tí, ktorí si túto hru nenainštalovali, nainštalujte si túto hru hneď teraz Ďakujem
toto je príliš nudná hra a časový limit je príliš nízky.😣a nemôžeme sa prezliecť môžeme to zmeniť len za peniaze 🤔😥
Pekné, ale je tu podpora byť dvojnásobná
Táto hra je to najlepšie, čo som hľadal v hre na varenie, kde môžete robiť to, čo sa mi páči, a to je presne to, čo potrebujem! Je to také náročné, že sa nikdy nenudím, veľmi odporúčam príbeh o kuchyni
Mám pocit, že táto hra je oveľa lepšia ako iná hra na varenie. Rád sa s ňou hrám v hrách na varenie, tu súťažíme s rôznymi šéfmi, dokonca aj ja sa hrám s kamarátmi, keď prídu ku mne domov. Táto hra je veľmi zaujímavá. Ďakujem tým, ktorí vytvorili túto hru. Cítim, že táto hra je veľmi zaujímavá a hovorím, že by ste ju mali tiež vyskúšať Ďakujem 🙂🙂🍽️👩🍳🥘🙂😃 Skúste si zahrať túto hru. O túto hru sa zaujímam👋. Povedz, je to užitočné
Dobrá hra, ale porazil som chocoville umiestnenie, ale nemôžem odomknúť kirpal ďalšieho umiestnenia.... pomôžte mi plz
Úžasné........, fakt pekná hra..... Dokončili ste všetky úrovne a porazili všetkých súťažiacich... Hľadám ďalšiu peknú hru od appon inovatívneho...... Klobúk dole..... ..
Nedáva mi to všetkých mojich zákazníkov. Vždy mi to skráti troch zákazníkov. Hrám na mojom mobile. Čo je galaxy mini s 4
Küchen-Story Gelegenheitsspiele slbc
Spider Hero: Superhero Games Počasí djwo
Mohlo to byť 5 🌟, ale na jedlo musíte počkať 4 hodiny......to je naozaj na hovno a hnevá ma to
Milujem túto hru, ale nechápem, prečo je potrebné ju pravidelne aktualizovať. Ak sa chcete dostať k novému súperovi, potrebujete prístup k internetu na upgrade alebo čokoľvek, čo to robí
Je to zaujímavá hra, ale neviem, prečo bolo také ťažké vyhrať úroveň 10, ak kliknete na muža, ktorému chcete slúžiť, nebude to fungovať a chyba nie je v mojom telefóne,😭😭😭😭 😭😭😭😭 chlapci by ste to mali opraviť. A ešte raz bravo
Hneď ako som si stiahol, hral som prvú úroveň a nemôžem ísť ďalej
Je to naozaj dobrá hra. Buttt.... Veľa sa to hýbe! Neviem, či je to len pre mňa, ale môj telefón je voľný
pracujte na svojej hre, pretože keď ste schopní dosiahnuť cieľ, ktorý vám bol daný, nemali by ste stratiť život. Ale ak nemôžete dosiahnuť cieľ, musíte stratiť život. A keď sa váš život skončí, musíte počkať štyri hodiny, kým sa naplní, čo je priveľa aspoň každých 30 minút na to, aby vám život stačil. Hrám veľa hier a to je to, čo sa tam robí. PRACUJ NA TOM ALEBO PRESTANEM HRAŤ
Milujem hru, je tam niečo zle, zakaždým, keď stlačím tlačidlo prehrávania, nechce sa hrať! potom musím z hry úplne odísť a vrátiť sa späť, je to trochu frustrujúce, pretože musím ísť celú hru von, len aby som hral jednu hru po druhej.... naozaj sa opakuje
34. úroveň Chocville je nemožné prejsť vôbec! Už som mal viac ako 100 pokusov! Aj keď sú všetky spotrebiče modernizované vrátane potravinárskych tried, stále to nestačí. Ruším túto hru. Už som minul príliš veľa
Kuchynské nástroje sa menia a rôzne miesta a viac mincí a aktualizujte všetky, prosím
Hra sa mi páči, ale dnes mám problém. Doska na krájanie a hrniec miznú. NEMÔŽEM hrať
Hra je zábavná, len je škoda, že keď vyhráte úroveň, objaví sa reklama a nemôžete ju zavrieť, uviazla tam, čo vás núti neustále reštartovať hru, je to smiešne... odinštalovanie
Je to naozaj dobrá hra, aj keď mám nejaké problémy, keď príde na nákup potravín
Vždy, keď sa pokúsim otvoriť hru, povie mi, že „kuchynský príbeh sa bohužiaľ zastavil“ a som vážne nahnevaný
Pekné, ale stále sa objavujú reklamy a to ruší...tiež hra je veľmi pomalá a preto je niekedy aj nudná
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Gündelik ktx
Miška
Hra sa mi páči, len som v tretej úrovni a nemôžem ísť ďalej
Prekonanie niektorých výziev trvá veľmi dlho.........dobre hranie tejto hry sa mi veľmi páčilo😛👼
Prečo sa chocoville nenačítava pls, vyriešte tento problém ASAP, hra je však pekná a veľmi zaujímavá na hranie, časovo náročná a aditívna
Nedostatok životov alebo videoreklám na získanie ďalších životov. Naplnenie životov trvá príliš dlho.
Hra sa mi veľmi páči! Ale "nakakabitin" (ide o anglický výraz tohto filipínskeho slova) počkám 4 hodiny, kým hru spustím znova.
Nemôžem povedať veľa, keďže som hru len začal, ale zatiaľ je to priemer...mohlo by to byť oveľa lepšie