Post by pregobherpobe on Feb 20, 2022 15:28:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej kluczy ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Zbyt wolno zdobywa się gwiazdki. Powinna być możliwa możliwość 3 gwiazdek za jeden poziom 😒
Gra jest do bani, poważnie. Nie idź za ich ogłoszeniem. Jest tak powolny, a niektóre zadania są niemożliwe ze względu na limit czasu. Jeśli spojrzysz na ogólny obraz, jest to dość głupie. Aby pomóc tej lasce przerobić starą rozpadającą się posiadłość. DEWELOPERZY WRACAJĄ DO KONSTRUKCJI.
Tablet Samsung, Android. Od wczorajszej aktualizacji nie udało mi się zalogować. Zawiesza się zanim się zdąży otworzyć. Jedynie raz się otwarła
Matchington Mansion Puzzle rps
Absurdalnie wymieszane poziomy trudności. Mam 380 level, zrobiłem to, że nie spotkałem się z spotkanym zagadkiem, które były w reklamie gry. Spodziewałem się robić ilości zagadek logicznych
Jest to potężny darmowy emulator Androida pozwalający grać w tysiące gier na Androida. Decorate your mansion with a match-3 makeover puzzle game!
Ten co ja wymyslil niech sam zagra w to jawne zmuszanie do zakopow zeby bylo latwiej przejsc dalej dno
Matchington Mansion Hlavolamy mehk
Świetne poziomy gry są świetne, aby przejść, dziękuję za wszystkie wspaniałe wydarzenia, które można zbudować, a za wolny czas w końcu znalazłem świetną grę do grania
Zabawna i wciągająca gra musi mieć co najmniej 3 do 5 dodatkowych ruchów na niektórych poziomach
Matchington Mansion. Łamigłówki | Magic Tavern, Inc. Graj na PC z BlueStacks – Platforma gamingowa Android, która uzyskała zaufanie ponad
W reklamie było że jest tak w zupełnie inaczej
Gra spędza zbyt długo i marnuje czas na niektórych poziomach, zanim je ukończysz, zwłaszcza gdy wyzwania zespołowe i specjalne wydarzenia wydają się spowalniać grę celowo, aby tracić czas i cenę. Zbyt wysokie 500 nie porównuj z monetami zarób w grze niższy do 200 2X, aby ukończyć poziomy zamiast 1 studni, to nie jest zabawne, gdy utkniesz i nie możesz awansować
Matchington Mansion Dėlionė tec
lubisz gry - Tłumaczenie na włoski - polskich przykładów | Reverso ...
Niefajna gra
Ta gra jest fajna, ale tak wiele do zrobienia, zanim przejdziesz dalej! Przestańcie utrudniać zdobycie gwiazdki za punkty inne niż gra, która jest taka sobie!
Nie masz szału
Nie działa
Matchington Mansion: Match-3 Home Decor Adventure Apk ...
Pobierz Matchington Mansion 1.103.0 Android za darmo
Uwielbiam tę grę, ale musisz dać więcej przedmiotów za darmo lub nagród, poziomy mogą być już trochę za trudne.
Jestem na poziomie 1500 Gra super tylko dochodzę do któregoś poziomu do przez parę dni jest bonus i nie mogę zdobywać gwiazdek i poziom nie idą powtarzają się stare . Po róże jest znowu ok parę złotych zdobędę i znowu do samo a np w domu jest dużo zrobić. Zrób coś z tym bo to się męczące.
Jak już wspomniałem Todoist jest dostępny na komputer, smartfon (Android tutaj, iPhone tutaj) oraz tablet. Na komputerach dostępny jest w
Dobra gra, ale bardzo wredna z nagrodami, nadal ciesząca się grą potrzebuje więcej nagród
Bardzo dobra
Jest ok, ok
Najlepsza
Matchington Mansion Réflexion aoj
Ta gra jest najlepsza, wystarczy ją pobrać !!!! Nie słuchaj złych recenzji, które są zbyt krytyczne. Są naprawdę yyyyyyy trudne poziomy, ale przez to więcej zabawy, ale muszą mieć więcej czasu na dodatkowe domy weź to weź weź teraz!!!!!!!
Gra naprawdę wciągająca, ale plany są zbyt trudne. Czasem gra zblokowana jest kompletnie przez "budowniczego". trzeba czekać 10-20 godzin na załadowanie. można płacić, które trudno jest zdobyć idą na zdobywanie punktów i monety. Fajna gra, ale za trudna, za mało bonusów I za mało monet się zarabia.
Poziomy są zbyt trudne... Jedna gwiazdka za każdy poziom, poważnie?!! Znudziło mi się granie przez jakiś czas.
Jest problem, który chce rozwiązać, aby włączyć się do instalacji, a pojawi się normalna ekran, a po chwili mnie wywala, zanim gra się załaduje. Czekam na nosić
Castle Defense 2 Strategi qyo
Nienawidzę faktu, że jesteś dosłownie zachęcany do ciągłego kupowania czegoś. Nie podoba mi się również fakt, że bardzo trudno jest przejść przez poziomy, chyba że zapłacisz za dodatkowe monety. Jednak gra jest całkiem fajna dla zestresowanej mamy, która potrzebuje czasu na relaks i odpoczynek. Po prostu nie będę za nic płacić.
Łamigłówki - Game For Android
Nie jestem pod wrażeniem niemożności kontynuowania gry bez zakupu.
Marzec 2021. Kiedy klikam na odwiedzających w moim drzewie, pojawia się komunikat, że potrzebuję aktualizacji, aby odwiedzić. Brak dostępnej aktualizacji. Znowu w lipcu 2021 i ponownie w grudniu 2021. Brak dostępnych aktualizacji! To niesamowicie frustrujące!
Podoba.mi się. Polecam
Najczęściej kupowane gry - Microsoft Store
Nic sie niepodobo
Byłoby lepiej, gdyby gracz mógł dotknąć miejsca, w którym chce ulepszyć budynek. I czy "bawić się" z kotem. Kiedy wygrywasz poziom lub zdobywasz czas, ekran po prostu miga i nie porusza się do przodu lub wszystkie Insee to pudełka bez elementów gry.
Dlaczego musisz grać na jednym poziomie tyle razy, aby iść dalej. Czy twoje oczy widzą teraz znaki dolara, więc musisz wydawać pieniądze, aby się gdzieś dostać. To jest powód, dla którego ludzie opuszczają gry. Wolałbym wydawać pieniądze gdzie indziej, zanim wydam pieniądze na grę. Jeśli płatność za grę jest opcjonalna, dlaczego musisz walczyć, aby przejść poziomy.
Free Android Apks & Games Downloads
Świetna gra. Doskonałe dla wszystkich grup wiekowych. Niektóre poziomy są bardzo trudne. Dobra robota. Tak trzymaj! Czekamy na nadchodzące trudne aktualizacje
Duża różnorodność mini gier i wyzwań. Nowa zimowa wersja to świetna zabawa, a różnorodność utrzymuje zainteresowanie. Nie jestem pewien, czy podoba mi się różowy szyk